Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.07 secunde)
Extraterestri sau efecte speciale?
Ministrul Atanasiu a apreciat ca decizia Comisiei speciale a Presedintiei in cazul sau nu poate fi decat de neincepere a urmaririi penale.
Neconstitutionalitatea comisiei speciale Fostul ministru al Economiei Codrut ßeres a fost acuzat de procurorii DIICOT in dosarul privatizarilor strategice ca ar fi servit interesele retelei lui Stamen Stantchev in mai multe cazuri, de la privatizari pana la contracte ieftine de energie, in cazul Alro Slatina.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, s-a aflat ieri la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu membrii Comisiei speciale a Presedintiei, constituita in cazul sau, el declarand ulterior ca audierea a avut loc la solicitarea sa.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu e decis sa impiedice reintroduceea taxelor speciale instituite de Primaria municipiului Constanta. ... Prefectul a afirmat ca acest recurs va fi inaintat doar dupa ce Institutia Prefectului Constanta va primi motivatia instantei privind respingerea actiunii de contestare a taxelor speciale.
Parlamentarii Comisiei privind interceptarile vor continua ancheta la sediile Parchetului instantei supreme, Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) si Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ieri presedintele Comisiei, senatorul PSD Cristian Diaconescu.
Mircea Toader, liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca partidul sau a depus un nou proiect de lege prin care sa fie eliminate pensiile speciale pentru parlamentari prevazute in Statutul deputatilor si senatorilor.
In acest sens, Gabriel Oprea si structurile speciale de informatii si diversiune avute in subordine, cu asistenta agentilor de operatiuni psihologice speciale, acoperiti la o adresa din strada Povernei, au pus in opera a doua "Revolutie de iarna" din Piata Universitatii.
Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
In cadrul acestor norme sunt definite tipurile de transport de persoane precum serviciile regulate, serviciile regulate speciale, serviciile ocazionale si transportul in cont propriu. ... Pentru serviciile ocazionale este nevoie doar de un formular, iar pentru serviciile regulate speciale este nevoie de un contract intre organizator si operator.
De asemenea, pentru momentele speciale, se pot alege din gama premium Pannetone, Pannetone Top si Cozonacul festiv, care au o compozitie speciala si un ambalaj elegant.
Una dintre problemele fierbinti ale metalurgiei din Romania, o reprezinta nemultumirile sindicalistilor de la Combinatul de Oteluri Speciale Tirgoviste, care vor picheta in cursul acestei saptamini sediul unitatii pentru a protesta fata de faptul ca drepturile lor nu sint respectate.
418/2007 pentru aprobarea Procedurii privind calculul taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule, taxa de prima inmatriculare se calculeaza de catre organul fiscal competent la punctele organizate in cadrul unitatilor Trezoreriei Statului, a specificat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Si clientii care vor o casa beneficiaza în aceasta perioada de oferte speciale. ...   Dobânzi atractive De asemenea, continua ofertele speciale care vizeaza produsele de depozitare în lei.
ANAF mai precizeaza ca acei contribuabili care nu mai detin dovada platii taxei speciale (de inmatriculare auto) trebuie sa solicite administratiei fiscale eliberarea unei copii dupa documentul de plata existent la unitatile Trezoreriei Statului in momentul depunerii cererii de restituire.
La acestea se adauga cadouri speciale - masini sau garaje gratuite. ... Exista si dezvoltatori care-si rasfata clientii cu dare de mana cu oferte speciale.
000 de magistrati, cadre militare si alte persoane care primesc pensii in baza legilor speciale vor fi recalculate, astfel incat cuantumul acestora sa fie egal cu valoarea contributiei, a declarat marti, la Guvern, consilierul premierului pe probleme sociale, Mihai Seitan.
"Constituirea unei Comisii speciale comune pentru avizarea Proiectului de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro - argintifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania - o necesitate impusa de complexitatea cadrului economic si socio-politic aferent proiectului de lege", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com